Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2021, 19:40

Novi Sad na vodi: Aktivisti i dalje nepoverljivi u dobre namere gradskih vlasti

Da li je Novi Sad na korak bliži projektu kolokvijalno nazvanom Novi Sad na vodi? Dugo iščekivana hidrološka studija Instituta "Jaroslav Černi" pokazala je da planirani radovi u priobalju Dunava neće povećati opasnost od poplava, od čega je strahovao deo javnosti. Aktivisti koji se bore protiv urbanizacije priobalja i dalje nemaju poverenja u namere gradskih vlasti i plaše se da će poslednja zelena oaza Novog Sada biti preuređena po meri investitora koji na obali planira izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

„Novi Sad na vodi“: Vlast demantuje tvrdnje opozicije o interesima investitora

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2021, 19:22

Kompanija "Galens", jedan od najmoćnih investitora u Novom Sadu, dobiće svoje parče i u projektu kolokvijalno nazvanom "Novi Sad na vodi". Iako za to sada ne postoji zakonski okvir, "Galens" planira da na prostoru bivšeg brodogradilišta podigne moderan stambeno-poslovni kompleks. Dok čelnici grada...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.