Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Kneževac: Na smrt pretukli mladića

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 15 i 16 godina koji su osumnjičeni da su ubili 17-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu.

Četvorica osumnjičenih su posle kratke rasprave udarali mladića rukama i nogama, a kako je obdukcija pokazala, mladiću je usled udaraca u stomak pukla jetra. Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda.

Pošto je utvrđeno da je smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nastupila nasilno, pokrenuta je istraga, te je policija ubrzo uhapsila osumnjičene.

Nakon saslušanja u tužilastvu, svima je određen pritvor do 30 dana.

Autor: Novosti, Blic, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novi Kneževac, uhapšeni zbog sumnje da su na smrt pretukli mladića

Izvor: RTS, 22.Sep.2019

Policija u Kikindi uhapsila je četiri osobe, među kojima su i dva maloletnika, zbog sumnje da su pretukli sedamnaestogodišnjaka koji je od povreda preminuo. . Uhapšeni su M. D. (2000), J. D. (2001), kao i dvojica maloletnika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.