Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2020, 17:10

Nova epizoda ružne sapunice: Maradona izbacio ćerke i suprugu iz testamenta

Ne stišavaju se strasti oko smrti argentinskog fudbalskog čarobnjaka Dijega Armanda Maradone. Jedna od poslednjih, ružnih epizoda ove sapunice tiče se fudbalerovog testamenta, iz kojeg je navodno izbacio svoju višegodišnju suprugu Klaudiju i ćerke koje je dobio sa njom – Dalmu i Đaninu.
Najnoviju informaciju u vezi sa odlaskom jednog od najboljih u istoriji fudbala prenosi “Klarin“, argentinski mediji koji je prvi i javio da je El Pibe preminuo 25. novembra.
Maradona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bivšu suprugu Klaudiju Viljafane, sa kojom je u braku bio 24 godine, i pomenute ćerke, isključio iz testamenta zbog sukoba Klaudijom, a odluku je doneo tokom boravka u Dubaiju.
Problem je nastao kada je legendarni Argentinac otkrio da mu je sa računa nestalo šest miliona dolara, odnosno da mu fali i tačno 458 suvenira skupljenih tokom karijere za pamćenje.
Zbog toga je čak pokrenuo i tužbu, slučaj je bio pred sudom godinama, a ćerke je isključio iz nasledstva jer su u tom slučaju bile uz majku.
Inače, Maradonino celokupno bogatstvo procenjuje se na oko 75 miliona dolara i izvesno je da će se tek dešavati neprijatne situacije među naslednicima.
Iza čuvenog asa, pored fudbalskog blaga, ostale su i nekretnine u Buenos Ajresu, automobili, fabrika, hotel i još brojne vrednosti širom Argentine, ali i Venecuele, Kine, Belorusije i Dubaija.
Prijatelji Fredija Merkjurija i dalje od njega dobijaju poklone za Novu godinu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.