Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka zbog neispravnih vrata ispala iz autobusa

Žaklina I. iz Bubanj Sela (51) ispala je iz autobusa u Nišu juče oko 13 časova, prilikom čega je lakše povređena, potvrđeno je za "Novosti" u policiji.

Tom prilikom ona je zadobila lakšu kontuziju glave.

Incident se desio u autobusu "Niš ekspresa" u Ulici maršala Tita, kada su se, prema navodima njenog sina, vrata otvorila dok je vozilo bilo u pokretu.

Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar KC Niš i odmah nakon toga, urađena je kompletna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dijagnostika. Iako sem kontuzija nisu utvrđene teže povrede, predostrožnosti radi, ostavljena je da prenoći u sobi za opservacije, rečeno je za "Novosti" u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Žaklina je, kako je za "Novosti" rekao njen sin, težak bolesnik i tog dana je baš krenula kod lekara.

On je u objavi na Fejsbuku takođe napisao da se slični incidenti svakodnevno dešavaju u istom autobusu.

Beogradski list piše da se pre nekoliko dana dogodio još jedan incident na linijama Niš ekspresa, kada je jednom vozilu otpao točak.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PUTNICA ISPALA ZBOG NEISPRAVNIH VRATA? Nišlijka ušla u autobus i na prvoj krivini se NAŠLA NA ULICI

Izvor: Blic, 29.Jan.2020

Žaklina I. (51) koja je juče ujutro ispala iz autobusa u selu Bubanj kod Niša zbog, kako se pretpostavlja, neispravnih vrata kaže da je ušla u vozilo ali da se se odjednom, na prvoj krivini, našla na ulici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.