Izvor: Radio 021, 23.Jan.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ničim izazvan" i "VIS Limunada" 14. februara u MKC "Petefi Šandor"

Bendovi "Ničim izazvan" i "VIS Limunada" nastupiće 14. februara u Mađarskom kulturnom centru "Petefi Šandor" na Telepu (Jožefa Atile 16).

Studentski kulturni centar Novi Sad koji je organizator ovog događaja, najavljuje da će to biti "specijalno veče u autentičnom prostoru, praćeno dobro poznatim melodijama punih emocija". 

"Ničim izazvan" je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

"VIS Limunada" je muzička grupa, orkestar, bend koji oživljava ne samo muziku pedesetih i šesdeset godina XX veka, već i atmosferu evropskih festivala tog perioda.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 800 dinara, a mogu se kupiti u Gigs Tix prodajnim mestima i u Mungos CD Shopu. Karta za koncert na vratima će se naplaćivati 1.000 dinara. U ponudi je i ograničen kontigent VIP ulaznica po ceni od 1.200 dinara, koje se mogu kupiti samo na Gigs Tix prodajnim mestima.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.