Izvor: Radio 021, 21.Okt.2019, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja bila crn dan za motocikliste u Novom Sadu, troje povređenih

Tri osobe povređene su u tri saobraćajna udesa koja su se u poslednja 24 časa dogodila u Novom Sadu.

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović za 021 navodi da su u sva tri slučaja povređeni vozači motocikala.

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 11:36 časova u Šekspirovoj ulici gde je motocikl udario u automobil. Tom prilikom 35-ogodišnji muškarac koji je bio na motoru zadobio je naizgled lake telesne povrede i lekarska ekipa Hitne pomoći ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zbrinula na licu mesta.

Drugi udes dogodio se u 12:50 časova na putu za Čenej, gde je 76-ogodišnja žena pala sa skutera i zadobila povrede glave. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Poslednji udes dogodio se oko 14 časova kod Kliničkog centra Vojvodine, gde je automobil naleteo na 37-ogodišnjeg muškarca na motociklu. On je tom prilikom zadobio teške povrede glave, ruke i noge i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.

Podsetimo da je u subotu oko 16 časova 37-ogodišnji muškarac poginuo u Temerinskoj ulici kada je na njega dok je vozio motor naleteo kamion.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.