Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suđenje Temerincu za ubistvo supruge, presuda 20. februara

Suđenje R.F. (57) iz Temerina, koji je optužen da je 2018. godine ubio svoju suprugu B.F, nastavljeno je juče u novosadskom Višem sudu.

U nastavku suđenja, odnosno na glavnom pretresu, svedočila je glavna svedokinja O.S, koja sada stanuje u Beogradu, a pre kobnog događaja je bila kratko podstanarka kod sada pokojne B.I. i okrivljenog u Temerinu. Ona je navela da se je sa pokojnom ženom bila veoma bliska i da su se supružnici stalno svađali. Detaljnije o njenom svedočenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << možete čitati OVDE.

Kako Dnevnik podseća, optuženi je na otvaranju suđenja kazao da mu je jako žao zbog tragičnog događaja, ali da se zločin ne bi desio da nije bio "izazvan njenim ponašanjem".

Prema navodima optužnice, 23. novembra pretprošle godine, oko 21 čas u Temerinu, na salašu bez broja, na potesu Strelište, u kući u kojoj je živeo sa sada pokojnom suprugom, nakon kraće svađe optuženi je uzeo drvenu palicu kojom ju je udarao po nogama, grudima i glavi. Zadao joj je ukupno 11 udaraca.

Nastavak suđenja zakazan je za 20. februar, kad se očekuje iznošenje završnih reči, kao i izricanje presude.

Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.