Izvor: Radio 021, 31.Jan.2020, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen u udesu kod naplatne rampe na auto-putu Novi Sad - Beograd

Sedam osoba povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.

Nezgode su se dogodile na Novom naselju, Telepu, u Sremskoj Kamenici, Starim Ledincima, kao i na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod naplatne rampe.

U nezgodi koja se dogodila oko 6:50 časova na raskrsnici Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe, na Novom naselju, povređena je tridesetpetogodišnja žena, koja je zadobila kontuziju oba kolena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Tri osobe povređene su u sudaru dva vozila na ulazu u Stare Ledince, nešto posle sedam časova.

"Povređena je tridesetosmogodišnja žena, koja je zadobila kontuziju grudnog koša i desnog kolena, kao i muškarac starosti 70 godina koji je zadobio kontuziju grudnog koša i leve šake. U udesu je povređen i muškarac starosti 38 godina koji je zadobio istegnuće vratne kičme", kaže za 021.rs portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Povrede vratne kičme i lumbalne regije zadobio je pedesetdvogodišnji muškarac u udesu koji se dogodio na kružnom toku kod Instituta u Sremskoj Kamenici, oko 14:30 časova.

Nešto kasnije, pre 17 časova, na uglu Šarplaninske i Ulice Stanoja Glavaša, kod OŠ "Jožef Atila", kao pešak povređena je tridesetosmogodišnja žena, koja je zadobila kontuziju podlaktice i potkolenice, te je zbrinuta na licu mesta. Tada je povređena i osmogodišnja devojčica koja je prilikom pada zadobila kontuziju desnog ramena, zbog čega je prevezena u Dečiju bolnicu, dok druga devojčica, stara sedam godina, nije imala vidljive povrede.

U večernjim satima, oko 20:40 časova, na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod naplatne rampe, oboren je šezdesetogodišnji pešak. On je zadobio prelom desne potkolenice.

Svi povređeni, kod kojih je postojala potreba, nakon inicijalnog zbrinjavanja su prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.