Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac poginuo u teškoj nesreći na putu za Bačku Palanku, saputnik teško povređen i trenutno stabilno

Jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mestu Gložan kod Bačkog Petrovca.

Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći Bačke Palanke, koja je izašla na teren na poziv kolega iz Petrovca, nesreća se dogodila oko 2:50 jutros na putu ka Palanci, a ekipa je po dolasku na lice mesta zatekla na suvozačevom mestu u smrskanom automobilu mlađeg muškarca bez znakova života.

Konstatovana je smrt na licu mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a poginuli je bio prignječen u vozilu, dodaju u Hitnoj pomoći.

Lekarska ekipa zbrinula je drugog muškarca, koji je imao tešku politraumu. Kod njega je zatečen otvoreni prelom leve nadlaktice, posekotina na vratu i glavi, a odmah je odvezen u Urgentni centar.

Kako za 021 navode u Urgentnom centru, povređeni putnik je 30-ogodišnji V. I, koji se nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći nalazi na Odeljenju anestezije i intenzivne terapije.

Na daljem je lečenju i njegovo stanje je trenutno stabilno, rečeno je za 021.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.