Izvor: Radio 021, 20.Okt.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista teško povređen u udesu kod Kliničkog centra Vojvodine

Tridesetsedmogodišnji muškarac teško je povređen danas oko 14 časova kada je na njega dok je vozio motor naletela Zastava 128, na raskrsnici kod Kliničkog centra Vojvodine.

U Hitnoj pomoći za 021 navode da je motociklista zadobio višestruke teške povrede i da je u svesnom stanju prevezen na hirurgiju u Urgentni centar.

Tačne okolnosti udesa biće poznate nakon uviđaja.

Ovo je drugi udes u Novom Sadu u poslednja 24 časa, a u kojem je nastradao motociklista. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Podsetimo, tridesetsedmogodišnji motociklista poginuo je juče posle 16 časova u Temerinskoj, na skretanju ka Tempu, pošto ga je udario kamion.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SUDAR U NOVOM SADU Automobil naleteo na motociklistu, jedna osoba teško povređena

Izvor: Blic, 20.Okt.2019

Tridesetsedmogodišnji motociklista danas je teško povređen u sudaru sa automobilom kod Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.