Izvor: Radio 021, 12.Maj.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni Đoković osvojio masters u Madridu, ubedljivo protiv Cicipasa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Grka Stefanosa Cicipasa u finalu Mastersa u Madridu, u svom prvom finalu nakon Australijen opena.

Đoković je pobedu obezbedio u dva seta, rezultatom 6:3 6:4.

Uzbudljiv meč trajao je ukupno jedan i po sat.

Ovo je drugi međusobni okršaj Grka i Srbina, posle Cicipasove pobede prošle godine u Torontu od 2-1.

Novak na turniru u Madridu nije izgubio nijedan set, a redom je pobeđivao Frica, Šardija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Čilića (predaja) i Tima.

Cicipas je u polufinalu odigrao spektakularan meč koji se igrao do posle ponoći i pobedio Nadala, a prethodno je bio bolji od Manarina, Verdaska i Saše Zvereva.

Srpskom teniseru je ovo treća titula u španskoj prestonici.

Autor: B92, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.