Izvor: Radio 021, 03.Dec.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Završetak izgradnje puta Stapar-Sivac do kraja 2021.

Izgradnja lokalnog puta Stapar-Sivac, u opštini Sombor, biće završena do kraja 2021. godine, najavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

U toku je prva faza radova, za šta je Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojila više od 150 miliona dinara. Reč je o saobraćajnici ukupne dužine 15 kilometara, koja će se graditi u tri faze.

"Ovo je zajednička inicijativa Pokrajinske vlade, Grada Sombora i Opštine Kula. Istovremeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ovo je i najduža saobraćajnica koju finansira Pokrajinska vlada. Ovaj put bio je planiran šezdesetih godina i nikada nije realizovan. Završićemo i ovu saobraćajnicu u roku, jer je od ogromnog značaja za građane Sombora, Kule i Apatina", izjavio je Mirović.

Ovaj put će omogućiti izmeštanje teretnog saobraćaja iz okoline Sombora.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.