Minibus pao u klisuru u Kašmiru, poginulo najmanje 20 ljudi

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minibus pao u klisuru u Kašmiru, poginulo najmanje 20 ljudi

Najmanje 20 ljudi poginulo je danas, a 16 je povređeno u indijskom delu Kašmira kada je prepun minibus sleteo s planinskog puta u duboku klisuru, saopštila je policija.

U minibusu sa 22 sedišta bilo je najmanje 36 putnika kada se survao s puta na Himalajima u blizini mesta Ramban, navode vlasti.

Minibus je sleteo u klisuru kada je vozač očigledno izgubio kontrolu nad vozilom zbog kvara. Povređeni su smešteni u bolnicu, a 12 ih je u kritičnom stanju. U istom regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << danas se dogodila još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povredjeno najmanje 16 indijskih vojnika pošto je kamion u kojem su bili sleteo s puta.

Indijski putevi su među najopasnijim na svetu, a u nesrećama u toj zemlji život godišnje izgubi više od 110.000 ljudi. Uzroci nesreća uglavnom su nemarna vožnja, loši putevi i stara, neodržavana vozila.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.