Meštanin Starih Banovaca osumnjičen da je oteo i zlostavljao devojčicu

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštanin Starih Banovaca osumnjičen da je oteo i zlostavljao devojčicu

Policija je uhapsila 65-ogodišnjeg D.R. (65) iz Starih Banovaca zbog sumnje da je oteo četrnaestogodišnju devojčicu iz hraniteljske porodice i deset dana je držao zatočenu u svojoj kući.

Mediji prenose da je devojčica silovana i snimana mobilnim telefonom, a sumnja se i da joj je prećenom pištoljem.

Prema pisanju medija, devojčica je polovinom marta nestala kada su njeni staratelji i prijavili nestanak. Devojčica je, kako se navodi, svojevoljno napustila porodicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 14. marta, a deset dana kasnije D.R. iz Starih Banovaca ju je pozvao u svoj stan, gde je navodno nekoliko puta silovana.

Nakon što je policija po nalogu pretresla stan osumnjičenog, o slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Staroj Pazovi.

Osumnjičeni je trenutno u pritvoru u trajanju od 30 dana i tereti se za nedozvoljeno držanje oružja i municije i obljube deteta.

Autor: Novosti, Telegraf

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.