Izvor: Radio 021, 15.Jan.2020, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštanin Čerevića teško povređen u eksploziji gasnog kotla

Pedesetjednogodišnji muškarac povređen je jutros u kući u Čereviću, nakon eksplozije, kako se sumnja, gasnog kotla.

Prema saznanjima 021.rs, eksplozija se dogodila u Ulici vojvode Stepe.

Kako je za 021.rs rečeno u Kliničkom centru Vojvodinu, muškarac je zadobio teške opekotinske povrede na više do 10 odsto tela.

"Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u Urgentnom centru radi konzervativnog tretmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i opservacije", poručili su u KCV.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Eksplodirao gasni kotao kod Beočina, muškarac zadobio teške opekotine

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je primljen pacijent sa teškim opekotinskim povredama na oko 13 odsto tela U Čereviću kod Beočina, jutros je teško povređen Nemanja B. (51) iz tog mesta, i kolima Hitne pomoći je prevežen u Urgentni centar u Novom Sadu. Nesreća se dogodila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.