Izvor: Radio 021, 02.Okt.2020, 11:40

Mesec dana pritvora ženama osumnjičenim za pokušaj ubistva muškarca u Novom Sadu

J. N. (38), osumnjičenoj za pokušaj ubistva, i Z. J. (32), koja se tereti za učešće u tuči, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija Višeg suda za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, J. N. se branila ćutanjem.

Pritvor je određen za pokušaj ubistva, a zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja dela, potvrđeno je za "Dnevnik" u Višem sudu u Novom Sadu.

Reč je o >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ženama koje su višestruko osuđivane i koje su uhapšene zbog tuče, a kasnije i pokušaja ubistva, u noći između nedelje i ponedeljka, na Bulevaru oslobođenja. Sumnja se da je J. N. na ulici, nakon sukoba, nožem ubola tridesetpetogodišnjeg muškarca u predelu grudnog koša, nanevši mu teške telesne povrede, dok se osumnjičena Z. J. tereti da je oštećenom zadala više udaraca.

Snimak incidenta objavljen je na društvenim mrežama i može se videti da se žene raspravljaju s muškarcem, a onda jedna od njih zamahuje belom kesom koju je držala u ruci i udara muškarca. Razlog svađe između njih zasada nije poznat.

Policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila, a kod osumnjičenih je pronađen nož za koji se sumnja da je iskorišten za ubadanje muškarca.

Tridsesetpetogodišnjak je prevezen u Urgentni centar s povredom u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša i posle hitne, blagovremene i kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je pušten na dalje kućno lečenje, rekli su u Kliničkom centru Vojvodine.

Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.