Izvor: Radio 021, 01.Jan.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Arsenala mora da plati 8.000 funti zbog šutiranja bočice

Menadžer Arsenala Unaj Emeri kažnjen je za prekršaj koji je načinio na utakmici Premijer lige u Brajtonu.

On je na susretu koji je igran na "Boksing dej" šutnuo bočicu za vodu, što je po propisima o takmičenju kažnjivo, pa će morati da plati 8.000 funti.

Španski stručnjak se kasnije izvinio zbog incidenta, ali to nije sprečilo čelnike takmičenja da mu ipak odrede kaznu.

"Rekao sam da mi je žao zbog toga što sam učinio. Nisam šutnuo jako, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ali je bilo dovoljno da bočica zakači nekog od navijača", rekao je Emeri.

On je kasnije objasnio i zbog čeka je to uradio.

"Bio sam frustriran, ali nisam imao ništa protiv navijača, nije mi bila namera da ih gađam. Jednostavno, desilo se tako. Ne bih zaista više govorio na tu temu", poručio je strateg Arsenala.

Za isti prekršaj bivši menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo kažnjen je 2016. godine jednom utakmicom zabrane vođenja tima.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.