Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020, 11:58

Maskirani i uz pretnju pištoljem opljačkali prodavnicu u Begeču

Novosadska policija uhapsila je J. B. (19) i N. L. (20) iz okoline Novog Sada, koji su osumnjičeni za razbojništvo.

Sumnja se da su, juče, maskirani, uz pretnju pištoljem, ukrali novac od radnice jedne prodavnice u Begeču, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Policija je istog dana identifikovala i pronašla osumnjičene.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMAK PLJAČKE U NOVOM SADU Upali u radnju, uperili radnici PIŠTOLJ U LICE i pokupili su sav novac iz kase, ali nisu daleko odmakli sa plenom

Izvor: Blic, 04.Dec.2020

Maskirani mladići, upali su juče u prodavnicu na teritoriji Novog Sada i opljačkali je, pri čemu su sve vreme držali pištolj uperen u radnicu.

Nastavak na Blic...

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Privedeni mladići koji se sumnjiče za pljačku u Begeču!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020

J. B. (19) i N. L. (20) iz okoline Novog Sada uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak maskirani, uz pretnju pištoljem, oduzeli novac od radnice jedne prodavnice u Begeču...Operativnim radom, policija je istog dana rasvetlila ovo krivično delo, identifikovala i pronašla osumnjičene, saopštila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.