Izvor: Radio 021, 21.Sep.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani vrtića "Spomenak" sutra prikupljaju novac za uređenje dvorišta

Humanitarni sportsko-zabavni dan održaće se sutra u dvorištu novosadskog vrtića "Spomenak" sa početkom u 15 časova.

U programu koji je namenjen i deci i odraslima učestvuju folklorno udruženje "Veliko kolo", trening centar "Koloseum", škola sporta za decu "Star", škola fudbala "Mladost" i drugi.

Na samom događaju prodavaće se igračke i razne đakonije, a sav prikupljen novac biće namenjen za uređenje dvorišta vrtića.

Ovaj dan su, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u najavi, pokrenula deca, a podržali vaspitači, roditelji i mesna zajednica Gavrilo Princip.

Vrtić "Spomenak" nalazi se u ulici Antona Urbana 2.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mališani vrtića "Spomenak" danas prikupljaju novac za uređenje dvorišta

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019, 07:47

Humanitarni sportsko-zabavni dan održaće se danas, 22. septembra u dvorištu novosadskog vrtića "Spomenak" sa početkom u 15 časova...U programu koji je namenjen i deci i odraslima učestvuju folklorno udruženje "Veliko kolo", trening centar "Koloseum", škola sporta za decu "Star", škola fudbala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.