Majka petogodišnjoj ćerki naplaćuje kiriju

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka petogodišnjoj ćerki naplaćuje kiriju

Petogodišnja devojčica Bruk Evans dobro zna šta su računi, jer svake nedelje plaća svojoj majci Esens Evans stanarinu, struju i ostale redovne troškove.

Veoma bizarna vaspitna metoda roditelja izazvala je različite reakcije na Facebooku. Jedni smatraju da je to "fenomenalna ideja" i da će devojčica izrasti u odgovornu osobu, dok drugi misle da decu ipak treba pustiti da budu deca i da se ne zamaraju stvarima za odrasle.

Majka je objasnila da svake nedelje daje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ćerki sedam dolara, od čega joj ona plaća po jedan dolar za kiriju, vodu, struju, televiziju i hranu. Maloj Bruk ostaju dva dolara, koja može da potroši na šta želi, piše "Dejli mejl".

Esens kaže da želi da njena ćerka od malih nogu uči kako stvari funkcionišu u svetu i uverena je da će joj Bruk jednog dana biti zahvalna zbog toga.

Pet dolara koje svake nedelje "naplati" od ćerke, majka Esens uplaćuje na račun malene Bruk, sa kojeg će novac moći da podigne kada postane punoletna.

Autor: Nezavisne novine

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.