Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2022, 14:45

Mađarski gradonačelenik (78) oženio 60 godina mlađu devojku

Stanovnici centralnomađarskog sela imali su priliku da vide čudan prizor u subotu – njihov gradonačelnik oženio se 60 godina mlađom devojkom.
Andraš Sabo se prošle subote oženio 18-godišnjom devojkom. Zanimljivo je da mlada mlada već ima dete od 4 godine.
Zatrudnela je sa muškarcem od tridesetak godina kada je imala samo 13 godina. Meštani su bili podeljeni po pitanju venčanja.
Neki su rekli da je 18-godišnja žena i dalje mlada devojka. Drugi su verovali da ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nema granica i prihvatali su da su gradonačelnik i mlada majka zaljubljeni.
Mladoženja Andraš Sabo je za mađarski tabloid rekao da je njihova tajna međusobno razumevanje. Delili su zajedničke stavove o mnogim stvarima i odlučili su da se ne trude oko razlike u godinama.
András Szabó, the village's mayor, married an 18-year-old mother last Saturday.#Hungary #Hungarian #wedding #sensation #marriage #… – https://t.co/D0zwE0eUY4
— Daily News Hungary (@DNewsHungary) May 24, 2022

Gradonačelnik, podržan od strane Orbanovog vladajućeg Fidesa na izborima za lokalnu samoupravu 2019. godine, priznao je da je prestar za svoju suprugu.
Međutim, bili su zaljubljeni jedno u drugo. On misli da će pred njima biti nekoliko dobrih godina. Mnogi su podržali neobično venčanje, dok su drugi rekli da to nije dobra ideja – prisetio se gradonačelnik.
„Mi čak i ne govorimo o starosnoj razlici. Imamo veliko poštovanje jedni prema drugima. Nikada se nismo svađali, i mislim da je sve u redu, i biće u redu sve dok nemamo drugih problema“, otkrio je Sabo.
Orbanov poslanik sa 25 golih muškaraca i ekstazijem u rancu na briselskoj gej žurci
Izvor: DAILYNEWSHUNGARY 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.