Izvor: Radio 021, 21.Maj.2020, 17:52

MUP raspisao konkurs za obuku 1.060 novih policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji, na koji se zainteresovani mogu prijaviti do 5. juna.

Od 1.060 polaznika Centra za policijsku obuku, 510 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 250 za posao saobraćajnog policajca i 300 za radno mesto graničnog policajca, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je MUP.

Кandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje, a uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.