Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljiljana je odlučila da postane samohrana majka u 52. godini, pet godina kasnije ovako gleda na tu odluku

Ljiljana Jakšić, glumica najpoznatija po ulozi čuvene Salvete, ulila je nadu mnogim parovima koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji uz pomoć vantelesne oplodnje, budući da je to njoj pošlo za rukom u 52. godini života.
U poslednjem intervjuu za magazin Hello, svoju ćerkicu Dariju, koja danas ima pet i po godina, opisuje kao darovito dete koje se bavi muzikom, plesom i ritmičkom gimnastikom.
Ljiljana u razgovoru za Hello otkriva da je veoma rano morala da ostavi ćerku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vrtiću, kada je imala dve godine, što joj je teško palo, kao i da su joj do tada pomagale komšinice.
Čemu da se nada samohrana majka, kad nam porodične vrednosti promovišu fašisti
Osim toga, ponosna mama ističe da njena mezimica već ume da čita, kao i da broji do pedeset. Jakšićeva dodaje da će se u životu i dalje, kao i do sada, truditi da prati njen ritam, umesto da joj nameće svoje težnje i ambicije.
Ono što njoj samoj lično smeta je, kako ističe, rogobatan izraz „samohrana majka“, kako je često nazivaju.
– Pričam sa mnogim mamama, a većina njih ne krije da je briga o deci uglavnom na njima, čak i ako su u braku. Muževi, odnosno očevi, mahom su posvećeni poslu. To im je alibi za fizičku odsutnost. Žena, i kad je zaposlena, mora da vodi brigu o deci i kući. Nema predaha. Iz tog ugla gledano, pitanje je šta je samohrani roditelj. Nije jednostavno objasniti. Što se mene tiče, znam da oko Darije sve moram sama da obavim. Ako imam poslovne obaveze, prinuđena sam da pronađem nekoga ko će mi pričuvati dete. Naravno, za novčanu nadoknadu. Moram da kažem da imam sreću što su uz mene neke divne žene kao što su komšinica Rada, Dragica ili Zoka, koja je čuvala Dariju dok nije krenula u vrtić. Njena dva unuka Dariji su kao braća. Moja familija je daleko, ali porodicu možemo da širimo i po liniji ljubavi i naklonosti koju gajimo za neke ljude – izjavila je 57-godišnja glumica za Hello.
Svetski mediji preneli da je Srpkinja rodila u 60, ali bolje da ne čita komentare sunarodnika

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

KRENUO STOPAMA MILOJKA BOŽIĆA! Leonardo Dikaprio voli isključivo mlade devojke i ne misli da stane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019

Jače od njega?..Prelepa pastorka glumačke legende Ala Paćina, Kamila Morone, danas puni tek 22 godine, a već je stvorila uspešnu karijeru i uradila ono što mnogima nije pošlo za rukom - u vezi je sa Leonardom Dikaprijem već više od godinu dana!..Kamila je često u centru pažnje na crvenim tepisima,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.