Lepu Milicu je u Novom Sadu pre godinu dana ubio pijani vozač, letela 30 metara od siline udara

Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2022, 12:38

Lepu Milicu je u Novom Sadu pre godinu dana ubio pijani vozač, letela 30 metara od siline udara

Zoran Janković (23) kaže da mu je devojka Milica Milićević (28) poginula praktično pred očima, kada je na njih naleteo bahati vozač „rendž rovera“
Milica Milićević (28) poginula je pre godinu dana u jezivoj saobraćajnoj nesreći na Beogradskom keju u Novom Sadu, kada je na nju i njenog dečka Zorana Jankovića (23), koji su bili na skuteru, džipom naleteo pijani Ognjen K. (29) iz Temerina!
Od siline udarca devojka je preminula na mestu, dok je Zoran Janković teško povređen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << podseća Kurir.
On je tada smogao snage i u bolnoj ispovesti za Kurir, iz bolničke postelje, ispričao kako je došlo do kobne nesreće u kojoj je ostao bez svoje partnerke.
Krenuli na Dunav – Šta da vam kažem, ovo je strašno što sam doživeo. Milica i ja smo bili drugovi unazad nekoliko godina, a pre četiri nedelje smo počeli da se zabavljamo. Kobne večeri, posle mog posla, krenuli smo skuterom na kej, da malo sedimo uz obalu Dunava. Ja sam vozio, ona je bila iza mene – ispričao je Zoran tada, koji je bio smešten u bolnici u Sremskoj Kamenici zbog teških povreda glave, rebara i noge.
Janković je rekao da su se vozili svega nekoliko stotina metara kada je na njih naleteo džip „rendž rover“.
– Odjednom smo osetili nenormalan udarac otpozadi. Odleteli smo 30 metara. Milicu je nakon prvog odbacivanja džip udario još jednom, a ja sam se onesvestio. Probudile su me Hitna pomoć i policija, nisam znao šta mi se desilo ni kako se zovem – objasnio je tada Janković, kome je devojka praktično stradala pred očima:
– Slomljena su mi tri rebra, povređena glava, noga… Ma ništa me ne boli, boli me samo srce za Milicom.
POVREĐENI MLADIĆ ZORAN JANKOVIĆFOTO: INSTAGRAM Kako su mediji tada pisali, u trenutku nesreće Ognjen K. vozio je „rendž rover“ brzinom većom od 100 na sat, a pošto je udario u skuter s momkom i devojkom, nije se zaustavio da pomogne, već je dodao gas i pobegao s mesta udesa.
– Prilikom bega Ognjen K. je još jednom pregazio nesrećnu devojku, koju je prethodno oborio s motora, a udario je i u parkiranu „mazdu“. Na Beogradskom keju ostali su vidljivi tragovi nesreće, a delovi skutera rasuti su po ulici – kaže naš izvor i dodaje da je policija nekoliko sati posle sudara pronašla vozača „rendž rovera“ i uhapsila ga:
Bio pijan – U trenutku hapšenja izmereno mu je 1, 8 promila alkohola u krvi, a pretpostavlja se da je u momentu sudara imao i više.
Dečko poginule Milice kazao je i da mu je teško zbog toga što vozač nije stao da pomogne.
– Možda bi se spasla, ali ne, on je pobegao – jedva je smogao snage da kaže Janković:
– Bez moje Milice mene više ništa ne interesuje, ne znam šta ću dalje…
NESREĆNI MLADIĆ NA DRUŠTVENOJ MREŽI OPROSTIO SE OD SVOJE DEVOJKEFOTO: INSTAGRAM Studirali na Akademiji umetnost Milica Milićević bila je studentkinja Akademije umetnosti u Novom Sadu, dok je njen momak, povređeni Zoran Janković poznat i cenjen u Novom Sadu.
– Studirala je produkciju u audio-vizuelnim medijima. Bila je predivna. Zatekla nas je vest da je nastradala – rekli su tada za Kurir na Akademiji.
Prijatelji para rekli su i da je i povređeni momak studirao na Akademiji umetnosti, ali u Osijeku:
– On se bavi muzikom i trenutno je u grupi Ansambl Velos, koji teži očuvanju tamburaške tradicije. Janković je učesnik mnogih festivala, na kojima je osvajao nagrade.
Temerinac koji je pregazio dvoje na skuteru pušten iz pritvora uz jemstvo od 126 hiljada evra

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.