Legendarni voditelj pronađen mrtav u stanu, pamtimo ga po kultnoj emisiji „Pozovite 92“

Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2020, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni voditelj pronađen mrtav u stanu, pamtimo ga po kultnoj emisiji „Pozovite 92“

Igor Spasov (60), autor kultne emisije „Pozovite 92“ o crnoj hronici, u subotu je pronađen mrtav u svom stanu na Novom Beogradu, pišu “Novosti”!
Prvi nalazi istrage pokazuju da na njegovom telu nije bilo povreda i da je najverovatnije reč o prirodnoj smrti.
Živeo na relaciji Prag-Beograd, bio je profesor na fakultetu u Pragu, predavao montažu.
Poznat je kao autor i voditelj kultne televizijske emisije crne hronike „Pozovite 92“, koja se prikazivala tokom ‘90.- >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ih na RTB-u.
Posle dugogodišnjeg rada na RTS-u prešao je na BK televiziju, gde je napravio i vodio emisiju „Ekspirijum“.
Posle gašenja BK TV prešao na TV Enter i odlazi u Češku. Tamo je u periodu od 2012. do 2014. godine, bio urednik i producent praške televizije Metropol TV, gde je između ostalog bio i autor emisije „Volim Prag“ i emisije crne hronike. Nakon okončanja saradnje sa TV Metropol, u Pragu je 2014. godine, osnovao privatnu produkciju Ekspirijum.

Preminuo legendarni radijski voditelj Zoran Modli

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.