Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020, 13:15

Lalatović i Murinjo bi mogli da odmere snage u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Publika na "Karađorđu", ukoliko to dozvoli epidemiološka situacija i ako tako odredi žreb, mogla bi da gleda neke od svetskih zvezda fudbala koje nastupaju u Totenhemu, a koje sa klupe predvodi "Specijalni" Žoze Murinjo.

Оsvajanje FA kupa odvela je Arsenal direktno u grupnu fazu Lige Evrope, čime je Totenhem poguran u kvalifikacije za drugo najjače klupsko takmičenje na "starom kontinentu".

Voša će, kao osvajač Kupa Srbije, kvalifikacije startovati od drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kola i već tu je čekaju zanimljiva imena. Najozbiljniji klub sa kojim bi Voša mogla da se suoči jesu upravo "pevci" iz Londona.

Urednik ESPN-a Dejl Džonson objavio je sa kim bi Totenhem mogao da se susretne u drugom kolu kvalifikacija i među 14 timova nalaze se Vojvodina i TSC iz Bačke Topole, kao i nikšićka Sutjeska.

Iako bi to bio veliki spektakl za sve, Voša bi najverovatnije volela da izbegne prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona. Neki od timova koje bi Voša mogla da dobije su i Bazel, Kopenhagen, APOEL, Bate Borisov, Galatasaraj, Milan, Rendžers, Malme, Dinamo Minsk, Zrinjski, ali i Fehervar u koji se preselio bivši kapiten Vojvodine Emil Rockov.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Šta je pripremila UEFA, koliko će Zvezda, Partizan, Voša i TSC moći da zarade?

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020

Uskoro počinju kvalifikacije, prilika je da se podsetimo....Kao i godinama unazad, Srbija će još ove sezone imati tri predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope i šampiona države u kvalifikacijama za Ligu šampiona...Zvezda će krenuti u treći uzastopni pohod ka plasmanu u Ligu šampiona, dok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.