Izvor: Radio 021, 03.Dec.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj "NS bike" sezone 15. decembra

Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bike", osma po redu, završiće se 15. decembra.

U "Parking servisu" mole građane da iznajmljene bicikle blagovremeno vrate do 14. decembra do 19 časova, na nekoj od sledećih lokacija: Štrand, Spens, Železnička stanica, Srpsko narodno pozorište, Kampus, Detelinara (kod "ABC centra"), Detelinara (ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića), Novo naselje (kod "Idea" prodavnice na Bulevaru Jovana Dučića), Liman III >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << (Dom zdravlja), kod NIS-ove zgrade na Limanu III, kod pošte u Preradovićevoj ulici u Petrovararinu, na Beogradskom keju, prekoputa kasarne "Dr Arčibald Rajs" u Futoškoj ulici i na Bulevaru patrijarha Pavla na Telepu.

Podsetimo, ove godine napravljena je i 14. NS bike stanica na Telepu, između ulica Feješ Klare i Jožefa Atile. Takođe, od ove godine je dostupna i mobilna aplikacija koja pruža informacije o lokacijama svih stanica, informacije o broju trenutno raspoloživih bicikala na stanicama, kao i informacije o broju slobodnih mesta za razduživanje bicikala.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uskoro kraj "NS bike" sezone

Izvor: NoviSad.com, 03.Dec.2018

Osma sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bike" završiće se u subotu, 15. decembra. Iz "Parking servisa" mole građane da iznajmljene bicikle vrate najkasnije..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.