Kovrdže za Natašu: Frizerski salon iz Novog Sada u humanitarnoj akciji za pomoć u lečenju naše sugrsađanke

Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2020, 17:46

Kovrdže za Natašu: Frizerski salon iz Novog Sada u humanitarnoj akciji za pomoć u lečenju naše sugrsađanke

O Nataši Stijaković, majci i novosađanki humanitarcu pisali smo u tekstu kojim smo apelovali za prikupljanje pomoći za njeno lečenje.
Nataša je prošle godine u julu saznala da ima rak. Ubrzo je prešla na sirovu prehranu i promenila režim svog života. Početkom ove godine, počela je osećati nepodnošljive bolove. Kancer se proširio i sada je potrebno da krene na metaboličku terapiju karcinoma kako bi pored hemoterapijskog lečenja uspela da pobedi ovu tešku bitku.
Metabolička >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << terapija košta, pa je Nataši potrebna pomoć svih nas, kako bi uspela u ozdravljenju.
Humanitarnoj akciji se pridružio i frizerski salon Cut ‘n’ go 021.
– Nataša je žena koja je svoje duge kovrdže isekla zbog prirode bolesti. Kao frizer sam svesna koliko ženama čak i u najgorim trenutcima izgled i kosa daju snagu za najveće borbe – napisala je vlasnica salona i najavila da će tokom avgusta sav prihod od kovrdžanja kose u njenom salonu biti prosleđen za Natašino lečenje.

Usluge i cenovnik su sledeće:
Pranje i izrada kovrdža presom ili kupom – 200-1500 dinara Afro lokne – 1500-2500 dinara Pranje kose i maska za kovrdžavu kosu – 800 dinara Tretman rekonstukcije kovrdžave kose i feniranje – 1500-2000 dinara – Setite se kako je lepo gledati se u ogledalo nakon frizerskog tretmana, kakva je to radost, i pomozite nekome ko trenutno ne može biti kao VI i ulepsajte joj makar malo život – poručuju iz salona Cut ‘n’ go 021 i dodaju:
– Pozivamo i sve kolege koji su humanitarci da se priključe akciji “kovrdže za Natašu”, a sve žene koje su ljubitelji kovrdži da negom i radom na svojoj kosi doprinesu akciji povodom prikupljanja sredstava za metaboličku terapiju lečenja karcinoma.
Portal Luftika priključuje se apelu za učešće u akciji “Kovrdže za Natašu”.
Zakazivanje termina kovrdžanja možete izvršiti tako što ćete kontaktirati salon putem FB stranice ili pozivom na broj 066/8008192.
Cut ‘n’ go 021 se nalazi u Gundulićevoj ulici broj 13.
Novak Đoković i Miodrag Kostić obezbedili privatan let za Sofiju, na lečenje u SAD

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.