Kovačević: Odgovornost je na selektoru da napravi spisak

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Odgovornost je na selektoru da napravi spisak

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Darko Kovačević rekao je da je na selektoru Mladenu Krstajiću odgovornost kada je reč o spisku reprezentacije.

Kovačević je dodao da on i selektor, ipak, rade kao tim.

"Spisak? Odgovornost je na selektoru da napravi spisak i da u razgovoru sa mnom to prokomentarišemo. Mislim da treba da radimo kao tim i da svako svoju odgovornost nosi. Imamo dobru saradnju i očekujem veliki uspeh", rekao je Kovačević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
On je, upitan o izgubljenom poverenju u nacionalni tim, naveo da nije bio u Rusiji na Svetskom prvenstvu, ali da iz razgovora sa selektorom i igračima zna da je atmosfera u timu bila dobra.

"Ne znam šta se tamo dešavalo. Pričamo ovde o nekim stvarima, a niko ne postavlja pitanja o utakmici u petak i ponedeljak (protiv Litvanije i Rumunije u Ligi nacija). Treba da razgovaramo o tim utakmicama jer su bitne", rekao je Kovačević.

Darko Kovačević je krajem jula imenovan za sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije. "Osećam veliku odgovornost, čim sam prihvatio poziv Fudbalskog saveza Srbije i predsednika Kokeze. Osećam veliku obavezu prema svojoj zemlji i svom narodu", rekao je Kovačević.

On je, na kraju, naveo da je novi član stručnog štaba reprezentacije dosadašnji skaut Zoran Filipović. "Trebalo je i Bratislav Živković da bude priključen reprezentaciji, ali je Crvena zvezda to odbila i vratila ga u klub", rekao je Kovačević.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.