Koreja - kako, zašto? 14. novembra na Filozofskom fakultetu

Izvor: Radio 021, 13.Nov.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koreja - kako, zašto?" 14. novembra na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet je u saradnji sa Ambasadom Republike Koreje u Srbiji započeo kurs korejskog jezika koji je od ovog novembra dostupan svim zainteresovanim studentima i zaposlenima Univerziteta u Novom Sadu, ali i široj javnosti.

Početak ovog kursa, i nastavak saradnje Fakulteta i Ambasade, obeležiće zanimljivim događajem pod nazivom "Koreja - kako, zašto?" u utorak, 14. novembra na Filozofskom fakultetu u sali 114. 

Tom prilikom biće predstavljen sam kurs, ali i deo korejske kulture, kao i mogućnosti za studiranje u Koreji.

Događaj počinje u 16 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Korejski jezik na Filozofskom fakultetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2017, 20:23

Svaki dodatni jezik koji naučite je dragocen za 21. vek, rekla je dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, profesorka Ivana Živančev Sekeruš, povodom uvodnog predavanja korejskog jezika koje počinje na Filozofskom fakultetu. Zainteresovanost je velika, za početak će časovi biti dva puta nedeljno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.