Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Obojenog programa u četvrtak 14. novembra u Domu kulture

Obojeni program održaće solo koncert u četvrtak, 14. decembra, u Domu kulture.

Ovaj novosadski bend sa frontmenom Branislavom Babićem Kebrom postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuo se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom.

Kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats, ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << drugim postojećim.

Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Džona Pila na BBC radiju i emitovanje spota za "981" u MTV 120 minuta.

Karata za svirku Obojenog programa je ostalo još malo i mogu se kupiti preko Gigstix-a po ceni od 1.000 dinara. Svirka počinje posle 22h.

Dom kulture je novi klupski prostor u centru Novog Sada, a smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Obojeni Program u četvrtak u novosadskom Domu kulture

Izvor: BalkanRock.com, 12.Nov.2019, 09:44

Kultni alternativni bend Obojeni Program nastupiće u četvrtak, 14. novembra, u svom matičnom gradu u Domu kulture. Iako je ovaj klub tek mesec dana star, on se već programski isprofilisao i otvorio svoja vrata svim generacijama ljubitelja rokenrola. Činjenica je da je Obojeni Program u toku svog...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.