Kejt Apton proglašena za najatraktivniju ženu u 2018. godini

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Apton proglašena za najatraktivniju ženu u 2018. godini

Magazin za muškarce "Maksim" svake godine objavljuje listu 100 najatraktivnijih žena na svetu. Ove godine, na prvom mestu je Kejt Apton.

Njene fotografije su obeležile stranice letnjeg broja magazina, a slike su nastale u Izraelu.

Žiri magazina je odluku obrazložio sledećim rečima: "Niko tako ne predstavlja SAD kao ovogodišnja pobednica. Kao i njen uzor, Merilin Monro, Kejt je plavuša zavidnih oblina, koja nas razoružava svojim neodoljivim osmehom, ali nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << impresionira svojim ponašanjem u javnosti i vrednim radom."

Kejt je nekoliko puta do sada birana za najseksepilniju ženu.

Kad je čula da se nalazi na prvom mestu liste najatraktivnijih žena sveta, Kejt je izjavila da dosta radi na svom izgledu, vodi računa o ishrani i redovno vežba pa joj je drago što su njen trud prepoznali i drugi.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.