Izvor: Luftika.rs, 29.Sep.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zvuči Greta Tinberg bez pripremljenog govora (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak sa konferencije za štampu na kom se može videti kako Greta Tinberg „nespretno“ odgovara na pitanja novinara bez prethodno pripremljenog govora.
Video, koji je već postao viralan, „otkriva“ kako aktivistkinja odgovara na pitanja bez prethodne pripreme.
Scena sa panela, u kom je učestvovala Greta, sada već govori u prilog „teoriji“, koja se mogla pročitati ovih dana, da je Greta projekat velikih sila i da sama ne bi imala kapaciteta da iznese >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << teret globalne promocije svojih ideja, prenosi B92.
„Da li možete da nam kažete šta je poruka koju želite da prenesete svetskim liderima i da li je vreme da predsednik Tramp odgovori na ono što ste rekli danas“, pitao je novinar Gretu.
„Izvinite, šta je bilo prvo pitanje?“, pitala je zbunjeno Greta.
Kada joj je novinar ponovio pitanje, mlada aktivistkinja je pokušala da odgovori.
„Poruka koju želimo da pošaljemo je da nam je dosta“, kratko je odgovorila i zastala, a zatim dodala: „Da li neko drugi želi da odgovori na ovo pitanje?“.
„Mislim da bi trebalo da postavite pitanje i drugima“, rekla je Greta i završila svoje izlaganje.
Ljudi, dosta je bilo, pustite planetu, spasimo Gretu!


Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.