Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2021, 10:13

Kako su građani Topole blokirali put bez kršenja zakona

Pored svih sumornih i ružnih slika nasilja režima nad građanima koji su blokirali puteve juče, osvanuo je i snimak genijalnog izraza bunta meštana Topole. Naime, magistralni put građani su blokirali tako što su naizmenično prelazili pešački prelaz. Pošto se okupilo malo ljudi, dosetili su se alternativnog načina blokade puta koji niko nije mogao da im zabrani.
Njih pedesetak naizmenično je prelazilo pešački prelaz, a kada bi policajci preusmerili saobraćaj oni bi promenili pešački >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prelaz. Na ovaj način niko nije mogao da im napiše kazne i ideja je uspela. Šta reći osim da je ideja genijalna.
Ubedljivo najgenijalnija stvar danas!
Ljudi nisu ništa blokirali, samo su lepo prelazili ulicu na pešačkom prelazu!
IQ 1000000 https://t.co/GZtBHvGzwb
— Srđan Trivić (@thetrivke) November 27, 2021

Izvor: Direktno
Policajac – batinaš ženi stavio ruku između nogu pa je bacio preko ograde

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.