Izvor: Radio 021, 01.Avg.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jul u znaku rekorda: 700.000, 2.000.000, 6.000.000

Portal 021 je u julu zabeležio nove interne rekorde po broju poseta, posetilaca i otvorenih stranica na mesečnom nivou.

Podaci Gugl Analitiksa pokazuju da je naš sajt tokom prethodnog meseca čitalo više od 700.000 ljudi, što je uvećanje za 30% za svega pola godine.

U odnosu na januar, kada je po prvi put 021 zabeležio pola miliona korisnika, podaci su se bitno promenili. Beležen je konstantan trend rasta, znatno je porasla dužina vremena provedenog uz našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << elektronsku novinu (u proseku 21 minut), uvećao se i broj otvorenih stranica.

Sem redovnih vesti, posetioci najradije idu na stranicu sa najnovijim informacijama (Poslednje), a najduže vremena provode čitajući komentare na raznim člancima. Takođe je porastao broj poseta iz inostranstva, ali i iz glavnog grada.

Ovde su naslovi 5 najčitanijih tekstova u periodu od 1. januara do 31. jula 2019. godine. Svaki naslov je linkovan i klikom na njega možete pročitati vest iz arhive.

1. FOTO, VIDEO: Oluja napravila haos u Novom Sadu, otpao deo limenog krova sa Agrovojvodine

2. Debakl na upisu za profesore prirodnih nauka u Novom Sadu, za fiziku se prijavio jedan budući student

3. Francuzi kupili ceo DMS, počeli problemi na FTN

4. Skriveni vodopadi Fruške gore

5. Potraga za osumnjičenim za trostruko ubistvo, Novi Sad nadleću policijski helikopteri

RADIO 021 - 22 godine u vrhu slušanosti

Prema poslednjim dostupnim podacima istraživanja slušanosti radija u Novom Sadu, Radio 021 i dalje u samom vrhu slušanosti.

Prema istraživanju koje svakodnevno sprovodi agencija Ipsos Strategic marketing, 021 je radio koji je u 2018. godini imao najviše publike iznad 25 godina starosti među lokalnim radio-stanicama i ukupno je bio druga najslušanija stanica u Novom Sadu iza Radija S u ovoj ciljnoj grupi.

Istraživanja dokazuju da 021 ima izrazito veliku publiku u Novom Sadu jer su uzeti rezultati na nivou nedeljnog dosega (ispitanici odgovaraju na pitanje koje su stanice slušali tokom nedelje) kako bi se lakše uočila brojnost i konstantnost. Posebno se to odnosi na primarnu populaciju Radija 021, odnosno publiku stariju od 25 godina koja važi za najpoželjniju kod najvećeg broja oglašivača, a gde 021 dominira u odnosu na ostale lokalne stanice.

Hvala Vam na poverenju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.