Izvor: Radio 021, 08.Nov.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dve prijave protiv osumnjičenog za seksualno uznemiravanje u tramvaju

Policija je u četvrtak prosledila još dve krivične prijave tužilaštvu protiv I.M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu.

Krivičnim prijavama njemu se na teret stavlja uznemiravanje jedne malolene i jedne punoletne osobe, precizirala je portparolka tužilaštva Aleskandra Đenadić.

Povodom ovih krivičnih prijava I.M. će ponovo biti saslušan, kada se za to steknu uslovi, pošto je nakon prvog saslušanja stalno izražavao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zahvalnost bogu, pa je tužilaštvo naložilo da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje njegove uračunljivosti. On se nalazi u pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.

Uhapšen je nakon što se snimak, zabeležen kamerom u tramvaju, na kojem se vidi kako uznemirava devojčicu, pojavio na Fejsbuku.

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na devojčicu, a ona se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć devojčici, niti obavestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.