Izvor: Luftika.rs, 31.Avg.2020, 23:33

Jedan od osnivača Exita napustio festival posle 20 godina: Vreme je da se oprostimo

Jedan od osnivača Egzit festivala i član borda Evropske festivalske asocijacije Yourope Ivan Milivojev posle 20 godina napustio je ovu organizaciju, navode domaći mediji.
– Uvek ću biti ponosan na Egzit i na ono što smo uradili – izjavio je Milivojev za portal IQ. On i dalje ostaje mali akcionar festivala, ali neće imati ulogu u upravljanju kompanijom Egzit nakon 2020. godine.
– Svoje planove ću saopštiti u bliskoj budućnosti. Ostajem u poslu promocije festivala i organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koncerata. Svojim bivšim kolegama želim sreću, ali vreme je da se oprostimo i da krenemo u nove izazove  – rekao je osnivač Egzita.
Ivan Milivojev doneo je Egzitu mnoge nagrade, ali i pokrenuo Si dens festival u Budvi. Exit je nedavno napustio i Sagor Mešković.
Pismo Exitu: Često menjate partnere iz vlasti
Izvor: Nova

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.