Izvor: Radio 021, 08.Jun.2020, 09:36

Javno nadmetanje za žigove i poslovni prostor Agroživa 8. jula u Novom Sadu

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine kompanije za proizvodnju mesa Agroživ Žitište u stečaju.

Kupcima su ponuđeni žigovi registrovani kod Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije po početnoj ceni od 37,1 milion dinara, kao i poslovni prostor u okviru zgrade lokalne samouprave na adresi u Žitištu, ulici Cara Dušana broj 15, po početnoj ceni 14,9 miliona dinara.

Kako se u tekstu oglasa navodi, reč je o drugoj po redu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prodaji koja će biti obavljena metodom javnog nadmetanja.

Javno nadmetanje biće održano 8. jula u 11 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Imovina "Umetnosti" u stečaju ponuđena na prodaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 08:37

Imovina AD "Umetnost" u stečaju, procenjena na 51,1 milion dinara, ponuđena je na prodaju deseti put, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU)...Prodaje se 18 zgrada drvne, industrije nameštaja i proizvodnje papira koji su jedinstven kompleks i porodična stambena zgrada sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.