Izmenjen režim saobraćaja u delu centra Novog Sada i na Satelitu

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjen režim saobraćaja u delu centra Novog Sada i na Satelitu

Režim saobraćaja u delu centra Novog Sada i Satelita privremeno je izmenjen od danas, 14. avgusta zbog radova.

CENTAR

Zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Kosovskoj ulici broj 28-30, privremeno se menja saobraćaj tako što će se za potrebe gradilišnih vozila zauzeti jedna saobraćajna traka, a saobraćaj u pomenutoj ulici odvijaće se uz naizmenično propuštanje. Ova izmena važi do 17. avgusta.

SATELIT

Zbog izgradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vrelovodnog priključka za objekat na uglu ulica Stevana Dejana i Svetozara Ćorovića, privremeno se menja saobraćaj tako što će se za potrebe gradilišnih vozila zauzeti jedna saobraćajna traka u Ulici Svetozara Ćorovića, a saobraćaj u pomenutoj ulici odvijaće se uz naizmenično propuštanje. Ova izmena važi do 28. avgusta.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.