Izvor: Luftika.rs, 04.Sep.2020, 18:09

Izjava Papa Franje koja je iznenadila mnoge: Bolje biti ateista, nego ići u crkvu i mrzeti druge!

Papa Franjo izjavio je nešto što je mnoge ljude zamislilo. Naime, on kaže da je bolje biti ateista nego ići u crkvu i krtikovati i mrzeti druge.
– Koliko puta vidimo ljude koji svaku nedelju provode u crkvi, a žive da bi mrzeli i loše govorili o drugima – rekao je Papa Franjo.
Zatim je dodao da je bolje nikako ne ići u crkvu:
– Budi ateista. Ako ipak ideš u crkvu, budi sin, brat, postani primer drugima.
Franjo se pozvao i na jevanđelje po Mateju, koji govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o licemerima koji se mole da ih ljudi primete, piše Still.
– Mnogi vernici veruju da je molitva samo brbljanje. Razgovaraju sa Bogom kao papagaji. Ali to nije slučaj. Zapamtite: morate se moliti srcem – dodao je on.
Papa Franja raskošnu palatu u Vatikanu ustupio beskućnicima (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.