Iz komentara na Andrejin snimak ključa zloba i homofobija, pišu ih primitivci i pi*ketine

Izvor: Luftika.rs, 21.Feb.2022, 18:10

Iz komentara na Andrejin snimak ključa zloba i homofobija, pišu ih primitivci i pi*ketine

Društveni mediji ne odražavaju samo sukobe koji se dešavaju svuda oko nas – oni pokreću i nove, ali pokazuju i nerešene unutrašnje sukobe, previranja, prostakluk i bedu unutar nas samih.
Tako cela Srbija priča o snimku dečka koji je postao meta primitivaca. Reč je o jasnom zlostavljanju, a komentari su, naravno, grozni.
TikTok profil dečka po imenu Andreja ovih dana je glavna tema na društvenim mrežama. On za sebe kaže da je budući doktor, ali pored medicine, velika strast >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mu je i moda – sudeći makar po sadržaju njegovih društvenih mreža.
Na TikToku i Instagramu redovno sa svojim pratiocima deli savete iz oblasti mode, ali i kozmetike, što nije prošlo nezapaženo. Međutim, kako to obično na internetu i biva, uz armiju ljudi koja ceni njegov sadržaj, pojavila se još veća armija spremna da pozove na linč.
@styleofandrewVasa dnevna doza MOTIVACIJE ♬ original sound – Andreja Andrejic
Komentari kojima je „počašćen“ ispod ovakvih tvitova nisu za prenošenje, jer ih niko sa zrncem pristojnosti u sebi ne bi ni pomislio, a kamoli rekao naglas.
Andreja, pored saveta za negu i modu, deli i savete iz oblasti medicine:
Printscreen Na njegovom profilu nema nikakve drame – svaki snimak je ili u službi edukacije ili u službi zezanja i humora koji nikog ne vređa. Mislili biste da nakon listanja takvog sadržaja sa profila ovog dečka odlazite inspirisani da uradite nešto lepo, ali prevarili biste se, pa je ovaj momak završio na tviteru uz gomilu podrugljivih komentara i uvreda.
Iz ovog momka VRIŠTI samopouzdanje i simpa je skroz tako da ZorEne, nastavi da mu laješ pod prozor dok on lakira nokte https://t.co/vCDIpqMdCa
— Dubrila Brataz-direktorica Nacionalnih parkova (@forabikarbona) February 19, 2022

Preispituje se sve u vezi sa njim, sa naglaskom na seksualnu orijentaciju, a neumesnih komentara ima bezbroj. Ipak, ima i onih koji tako ne misle:
Oni koji pokušavaju da potpire mržnju prema njemu su isti oni koji će na vesti o mladim ljudima koji se teško nose sa sajber nasiljem coktati, uzdisati i pitati se „šta se dešava sa omladinom“.
Momak sa snimka se na ovakve napade ne obazire, kao što i treba. Umesto toga, nastavlja da deli savete i trikove i inspiriše ljude.
– Iz ovog momka vrišti samopouzdanje i simpa je skroz tako da ZorEne, nastavi da mu laješ pod prozor dok on lakira nokte – napisala je jedna devojka na Tviteru.
Učenica izbačena iz predstave jer se poljubila sa devojkom – rekli joj da je bolesna

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.