Izvor: Radio 021, 14.Apr.2021, 10:44

Italijan uhapšen na Batrovcima zbog pranja para, oduzeto mu skoro 120.000 evra

Italijanski državljanin D. F. (38) uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva - Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu, a zbog sumnje da je prao pare.

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci u fabričkim šupljinama teretnog motornog vozila marke "iveko", bugarskih registarskih oznaka, koje je vozio osumnjičeni i njegovim ličnim stvarima pronašla 118.100 evra, koji, kako se sumnja, potiču iz kriminalne delatnosti.

Osumnjičenom je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen državljanin Italije, pronađeno više od 100.000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2021

BEOGRAD - Policija Srbije uhapsila je na graničnom prelazu Batrovci vozača teretnog vozila u kojem je pronađeno 118.100 evra, za koje se sumnja da potiču iz kriminalne djelatnosti, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.