Izvor: Radio 021, 20.Jul.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispali kroz prozor devetog sprata dok su vodili ljubav, devojka poginula

Pažnju svetskih tabloida ovih dana privlači bizarna nesreća koja se početkom jula dogodila u Sankt Peterburgu, kada je jedan par "u ljubavnom zanosu" pao sa devetog sprata.

Devojka je poginula na licu mesta, dok je mladić preživeo i vratio se na žurku na kojoj su prethodno bili zajedno.

Kako prenose britnaski tabloidi, policajci su po dolasku na mesto nesreće pomislili da je reč o silovanju i ubistvu, budući da su ispred solitera pronašli mrtvu 30-godišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ženu, nagu od struka nadole.

Međutim, više svedoka im je ispričalo da je devojka imala seks sa mladićem na prozoru stana na devetom spratu, u kom se u tom trenutku odvijala, kako su naveli, "divlja žurka", piše tabloid Daily Mail.

Svedoci su rekli i da su u jednom trenutku mladić i devojka ispali kroz prozor. Nesrećna žena je pala na glavu i stradala na licu mesta, dok je njeno telo ublažilo pad mladića koji je, prema rečima svedoka, zadobio samo lakše povrede i potpuno go otrčao nazad na žurku.

Tabloid "Metro" dodaje da je mladić ipak pod policijskom istragom.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.