Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2022, 16:12

Intimni odnos na bedemima Petrovaradinske tvrđave obeležio 1. dan Exita (VIDEO)

Prvo veče „Exit“ festivala uspešno je svršeno, a nekima je žurka produžena i nakon svitanja.
Društvenim mrežama kruži snimak dvoje mladih kako na zidinama transparentno uživaju u intimnom odnosu naočigled drugih posetioca festivala.
Ljubavni zanos prekinuo je glas devojke koja je očigledno snimala eksplicitnu scenu, a kako je i zašto video dospeo na internet za sada nije najjasnije.
https://media.publit.io/file/video-1657284436.mp4
Nije retkost da se mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prepuste festivalskim čarima i zaborave da budno oko kamere u današnje vreme vreba iza svakog ćoška.
Naši stari možda nisu imali internet i pristup ogromnoj količini informacija, ali makar u svojim intimnim vratolomijama nisu strahovali da će čitava država gledati kako izgledaju na delu.
Mladost ludost, ali i zauvek željne oči voajera otvorile su ovogodišnji „Exit“.
Na Exitu slepi progledaju, ubogi prohodaju a slomljena srca zarastaju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.