Izvor: Radio 021, 06.Apr.2020, 10:12

Institut za onkologiju Vojvodine uvodi elektronske komisije

Zbog pandemije Covid-19 i vanredne situacije, Institut za onkologiju Vojvodine od utorka, 13. aprila uvodi elektronske Onkološke komisije (konzilijume), a sve u cilju bezbednosti pacijenata, zaposlenih i bržeg i efikasnijeg rada.

Pacijenti će se prijaviti na Onkološku komisiju preko imejla.

Kako objašnjavaju iz Instituta, u mejlu za izabranu Onkološku komisiju potrebno je dostaviti skeniran uput za Onkološku komisiju na Institutu za onkologiju Vojvodine, relevantnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << medicinsku dokumentaciju, adresu prebivališta i JMBG.

U slučaju da je pacijent lečen u Institutu, potrebno je dostaviti samo skeniran uput jer je sva ostala dokumentacija već u informacionom sistemu.

"U slučaju da je pacijent iz drugih zdravstvenih ustanova sa teritorije Vojvodine, pored skeniranog uputa potrebno je dostaviti i skeniranu medicinsku dokumentaciju. Samo u slučajevima kada Onkološka komsija zahteva prisustvo pacijenta isti će biti obavešten elektronskom poštom o terminu dolaska na IOV", saopštavaju iz Instituta.

Odluka Onkološke komisije će se redovnom poštom slati na adresu koju je pacijent naveo u mejlu.

Onkološka komisija za ginekološke tumore: ok.ginekologija@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija za dojku: ok.dojka@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija za štitastu žlezdu: ok.stitasta@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija za debelo crevo: ok.debelocrevo@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija za limfome: ok.limfomi@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija maksilofacijalna: ok.maksilo@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija mekotkivna: ok.mekotkivna@onk.ns.ac.rsOnkološka komisija za gastrointestinalne bolesti: ok.gastro@onk.ns.ac.rs

Ukoliko pacijent dolazi na kontrolni pregled u cilju nastavka terapije, mora se obavezno prvo javiti Institutu za onkologiju Vojvodine na telefone 021 480 5483 i 021 480 5484 ili na adresu elektronske pošte info@onk.ns.ac.rs. Institut za onkologiju Vojvodine će kontaktirati svakog takvog pacijenta i obavestiti o terminu kontrolnog pregleda. Pacijenti se mole da ne dolaze bez prethodne najave.

Pacijenti mogu pozvati svaki dan psihologa u periodu od 8h do 13h na broj telefona 021 480 5486. Raspored rada psihologa na telefonu:

Od 6. do 10. aprila - Ivana NovakovOd 13. do 17. aprila - Aleksandra KovačOd 21. do 24. aprila - Ivana Novakov

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.