Izvor: Luftika.rs, 15.Feb.2022, 14:06

Incident u autobusu GSP-a zbog vređanja majke, potukla se dva mladića

Incident u kojem je jedna osoba zadobila povrede dogodio se sinoć u 21:35 časova u autobusu GSP-a na liniji 56, na uglu Bulevara oslobođenja i Ćirpanove ulice.
Kako piše portal 021.rs, došlo je do verbalne rasprave između dvojice mladića starih 16 i 15 godina, obojica iz Novog Sada.
Sukob je izbio jer je stariji tinejdžer vređao majku mlađeg, a potom mu zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Petnestogodišnjak je zadobio povrede u vidu crvenila.
Obojica su privedena i zamenik višeg javnog tužioca je okvalifikovao ovaj incident kao nasilničko ponašanje. Protiv starijeg mladića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.
Kafanska tuča ili obračun navijača? Napadači na Snajperovog naslednika poznati policiji

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.