Izvor: Radio 021, 27.Jan.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski vojni helikopter se srušio u more kod Šibenika

Hrvatski vojni helikopter srušio se u more kod Zlarina, u blizini Šibenika.

"Obaveštavamo vas da je Policijska uprava u 11:06 časova primila dojavu da je između Zablaća i Zlarina u more pao helikopter", objavila je policija.

"U području ostrva Zlarina i Zablaća došlo je do pada helikoptera Kiowa OH-58D tokom trenažnog leta, koji je započeo u 10:30 časova", potvrdilo je Ministarstvo odbrane Hrvatske.

Odmah po dojavi na mesto događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su upućena dva broda pomorske policije uz policijske službenike ostalih stanica. O ovom događaju su obaveštene i sve druge službe, Lučka kapetanija, hitna služba i vatrogasci.

Sudbina putnika ovog helikoptera još nije poznata. Kako javlja Šibenik.in, iz mora u Zablaću je izvučeno telo jednog člana posade.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.