Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2022, 13:09

Histerija žena sa Balkana za Vasilijem iz Beograda, najseksi doktorom na svetu (FOTO)

S vremena na vreme podsetimo se nekih lakših, opuštenijih priča od crne hronike i svakodnevice generalno pa se poratli prisetiše najlepšeg doktora na svetu. U pitanju je Vasilije Vujović iz Beograda koga je, prema pisanju medija, još 2017. godine britanski „Daily Mail“ proglasio ua „najseksi doktora na svetu“.
Kako piše Blic žena, od ovog laskavog epiteta prošlo je četiri godine, a usuđujemo se da kažemo da je postao još zgodniji i lepši… Svakako je postao popularniji!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Dr Vujovića na Instagramu danas prati preko 220 hiljada ljudi, a on ovu društvenu mrežu vrlo pametno koristi ne samo za zabavu, već i za promociju sopstvenog posla.
Tako često kači fotografije svog rada u oblasti plastične hirurgije, ali rado sa pratiocima deli neke trenutke iz privatnog života.
Ovaj 33-godišnjak trenutno uživa na letovanju u Hrvatskoj, a čak ni tamošnji mediji nisu odoleli da ne prenesu ovu informaciju! Zgodni Beograđanin i inače rado i često putuje, te vodi veoma aktivan i ispunjen život, što je jasno pri jednom pogledu na njegov profil.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)


Ako bacite pogled na komentare ispod njegovih slika primetićete i da su žene oduševljene izgledom ovog mladog doktora, te da ga obasipaju komplimentima.
„Kakav predivan osmeh“, „Oh, čini mi se da mi treba doktor“, „Oduvek sam sanjala da ćeš biti moj“, „Topiš mi srce“, „Tako si zgodan“, samo su neki od hiljade i hiljade laskavih komentara.
Zvuči kao kliše Inače, Vasilije je ranije trenirao kikboks, ali i atletiku, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidou. Ipak, tvrdi da mu je oduvek bio san da se bavi medicinom.
-Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg. Potrebno je imati i energiju za to, ja sam već na drugoj godini fakulteta pokazivao veliku radoznalost. Sećam se jednog slučaja iz Urgentnog centra, kada je pacijent došao sa prstom u kesi, svi studenti su se sklanjali, a ja sam prvi skočio da vidim, kako bih probio led, ispričao je svojevremeno za „Telegraf“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)


-Oduvek sam znao da ću biti hirurg jer me to najviše zanimalo, ali su me okolnosti navele da to bude plastična hirurgija. Svaka operacija pa i ona najmanja, izazov je jer nosi sa sobom veliku odgovornost, pojasnio je prošle godine za „Story“.
Dr Vujović je u istom intervjuu istakao da nije uvek lako dobro izgledati, te da to sa sobom nosi određene izazove.
-Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim , rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)


Dr Vujović je otkrio i da mu je u početku bilo zanimljivo što ga prati titula najlepšeg doktora na svetu, ali i da se ne snalazi najbolje kada se u društvu pokrene ta tema.
-Ima i puno lepših od mene, samo se možda ne fotografišu, prokomentarisao je.
Izvor: Blic žena
Prelepa veterinarka Mia životnim izborima ruši sve predrasude u Srbiji (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.