Hapšenja zbog pokušaja atentata na Madura

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog pokušaja atentata na Madura

U Venecueli su danas uhapšena dvojica visokih vojnih zvaničnika koji se sumnjiče za učešće u pokušaju ubistva venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, saopštili su tamošnji tužioci.

Javni tužilac Tarek Vilijam Sab je rekao da se broj osumnjičenih popeo na 34, među kojima su jedan general, jedan pukovnik i dvojica parlamentaraca koji se protive Madurovoj vladi.

U pokušaju ubistva predsednika su, kako navode zvaničnici, učestvovala dva drona opremljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << plastičnim eksplozivom koji je aktiviran blizu Madura kada se ranije ovog meseca obraćao na jednoj vojnoj paradi.

Do sada je, prema rečima Saba, uhapšeno 14 ljudi. Venecuelanski zvaničnici tražili su od Kolumbije da izruči Hulija Borhesa, poznatog opozicionog parlamentarca koji živi u Bogoti.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.