Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020, 09:52

Granica između Srbije i Mađarske otvorena za sve građane, nema više karantina

Granica između Srbije i Mađarske danas od 10 časova biće otvorena za sve građane.

"Državljani obe zemlje od danas mogu slobodno da prelaze granicu između dve zemlje, bez karantina", izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

Sijarto je rekao da se Vlada Mađarske odlučila na taj korak nakon što je Vlada Srbije u petak donela odluku da naši i strani državljani mogu da uđu u Srbiju bez testa i karantina.

Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je da će državljani Srbije i Mađarske moći slobodno da uđu u Mađarsku na svih devet graničnih prelaza.

"To će doprineti da naši ekonomski odnosi dobiju novi uzlet", dodao je Sijerto.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.